Brev fra Forsyningen

 

Til beboerne i Nørrevang

Jeg går ud fra, at I alle har modtaget en skrivelse fra Forsyningen vedr. etablering af regnvandsledning i vores kvarter. At RVV samtidig benytter lejligheden til åbenbart at udskifte de temmelig skrøbelige vandrør, skal vi vist slet ikke være kede af. 

MEN, for sådan et er der jo altid. Etableringen bliver ikke gratis for nogen af os, idet der jo er et krav fra Regionskommunen om, at vi alle skal koble vores tag- og overfladevandsafløb til den nye regnvandsledning inden for ét år efter arbejdets afslutning. Set i lyset af at man indtil udgangen af 2012 stadig kan fratrække håndværkerudgifter til denne type opgaver på selvangivelsen, er det bestyrelsens anbefaling, at alle bliver koblet på allerede i år (efter nytår bliver der kun tale om tilskud til energiforbedrende foranstaltninger, så vidt jeg ved). 

Vi har for nylig holdt bestyrelsesmøde, hvor vi drøftede problematikken omkring den nye regnvandsledning. Vi var enige om, bestyrelsen skal kontakte relevante kloakmestre og firmaer med henblik på at få et samlet tilbud for at koble samtlige grundejere på den nye regnvandsledning. 

Når vi så har noget konkret at forholde os til, vil der en gang i foråret blive indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling, hvor vi kan drøfte, hvordan vi griber hele sagen an i sidste ende. Måske kan vi til den tid også komme med forslag eller oplæg omkring fibernettet – hvis det
altså ikke inden da bliver erklæret for ulovligt og stoppet. Vi får se.

På bestyrelsens vegne

Carl-Otto Toudal

Dette indlæg blev udgivet i Fra bestyrelsen. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.