Separation af regn- og spildevand i Nørrevangskvarteret

 

I løbet af maj og juni omlægger Bornholms Forsyning kloaksystemet i Nørrevangskvarteret, således at regn- og spildevand separeres. I den forbindelse skal tagnedløbene på de enkelte ejendomme tilsluttes den nye regnvandsledning. Der er tale om i alt 38 husstande, hvoraf ganske få måske vil udføre en del af arbejdet selv. Langt de fleste ønsker dog hele arbejdet udført af en autoriseret kloakmester/entreprenør.

Grundejerforeningen Nørrevang vil derfor meget gerne høre fra firmaer, der er interesserede i at udføre dette arbejde. Vi ønsker:

  • prisoverslag/tilbud for tilslutningen for de enkelte parceller

  • arbejdet udført straks umiddelbart efter, at Bornholms Forsyning har færdiggjort deres del af arbejdet

Henvendelse til foreningen kan ske via mail direkte fra denne hjemmeside (klik på Kontakt foreningen øverst på denne side), ligesom man er velkommen til at kontakte formanden Carl-Otto Toudal på tlf. 6128 4650 for yderligere oplysninger.

 

Med venlig hilsen

Grundejerforeningen Nørrevang

 
 

 

Dette indlæg blev udgivet i Forskelligt. Bogmærk permalinket.