Placering af skelbrønde

I forbindelse med etableringen af regnvandsledningen i Nørrevangs kvarteret har Bornholms Forsyning sendt grundejerforeningen et kort over skelbrøndenes placering ud for hver enkelt parcel. Forsyningen oplyser, at udgangspunktet har været at tage så vidt muligt hensyn til tagnedløbenes placering samt gravelængder på de individuelle parceller.

Hvis der skulle være lodsejere, der har ønsker til en anderledes placering af deres skelbrønd end den af Forsyningen foreslåede, skal man hurtigst muligt kontakte Jonas Lasse Frederiksen på tlf. nr. 5692 2412. Han vil så vurdere, om det er muligt at imødekomme et sådant ønske.

Kortet over skelbrøndenes placering kan hentes ved at klikke på dette link:

Placering af skelbrønde

Carl-Otto Toudal

Dette indlæg blev udgivet i Forskelligt, Fra formanden. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.