Vand fra Haslevej

I forlængelse af henvendelsen fra beboerne på Frydenlundsvej til Bornholms Forsyning gjorde Ole Larsen mig for nogle dage siden opmærksom på, at både Lærkevej og Frydenlundsvej faktisk modtager rigtig meget overfladevand fra Haslevej, når det regner. Mellem fodgængerovergangen på Haslevej og Lærkevej er der slet ingen nedløbsriste før et godt stykke nede ad Lærkevej, hvilket betyder, at vandet fra et stort areal på Haslevej løber ned i kloakken på Lærkevej.

Ved Frydenlundsvej er der ganske vist en rist på Haslevej, men den er placeret, så vandet kan passere bag om risten og rundt om hjørnet ned ad Frydenlundsvej.

På den måde modtager begge sidevejene altså overfladevand fra Haslevej. I hvor høj grad dette ved kraftige regnskyl er med til at forværre forholdene på Lærkevej og Frydenlundsvej, skal jeg lade være usagt. Men i hvert fald har Ole taget nogle billeder, som I kan se herunder, til illustration af problematikken. Det regnede på optagelsesdagen kun ganske beskedent.

Carl-Otto Toudal 

Dette indlæg blev udgivet i Fra bestyrelsen. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.