Forslag savnes

Kære alle sammen

Det ville være synd at sige, at grundejerforeningens medlemmer ligefrem står i kø for at bruge løs af de 17.500 kr., som tilgik foreningens kasse som følge af foreningens engagement i etableringen af fibernettet i vores område. Indtil videre er der således kun kommet 2 forslag til anvendelse af midlerne.

 • Familien Lind/Thornton, Lærkevej 8, har sendt følgende:

  Kære Carl-Otto og naboer,

  Først endnu engang en stor tak til dig, Carl-Otto, for din store indsats med fibernettet. Det er superfedt at have fået installeret og derudover er det jo primært din fortjeneste, at vi har fået den flotte “belønning” fra Bornholms Fibernet.

  Jeg vil gerne hermed give vores forslag til, hvordan pengene kan bruges:

  1) 6 flasker god rødvin til Carl-Otto med en stor tak!
  2) Noget nyt til grundejerforningens legeplads.

  Vi synes, at et legeredskab til legepladsen godt kan siges at være til gavn for hele kvarteret, fordi selv de beboere, som ikke selv har små børn, ind i mellem får børnebørn på besøg. Dertil kommer, at det måske også kan være til glæde for fremtidige beboere.

  Vi foreslår enten en rutsjebane eller et legehus og har indsat et par links til sådan nogle, som er “indenfor budgettet”.

  Rutsjebane BASIC350P:
  http://www.kompan.dk/legeredskaber/rutsjebaner/Rutsjebane-BASIC350P

  Legehus BASIC750P:
  http://www.kompan.dk/legeredskaber/legehuse/Legehus-BASIC750P

  Mange hilsner fra
  Anabel, Madison, Travis og Dorthe
  (Lærkevej 8)

 • _____________________________________________

   

 • Bestyrelsen drøftede på sit møde i april følgende idé:

  I mange år har vi til vores vejfest måttet låne partytelte på Kildebakken. Derfor mente bestyrelsen, at det ville være en god idé, at foreningen indkøbte 2 – og måske helst 3 – partytelte på enten 4x8m eller 3x9m – alt efter hvad der er på markedet for nærværende. Prisen er set til omkring de 2.000 kr. pr. stk (ovre), men vi regner da med at kunne skaffe dem her på øen uden, at det kommer til at blive voldsomt meget dyrere.

  Det er så meningen, at grundejerforeningens medlemmer mod et beskedent gebyr skal kunne låne disse telte i forbindelse med familie- eller andre festarrangementer i baghaven. Man sørger selv for opsætning og nedtagning, og gebyret skal udelukkende bruges til vedligehold og indkøb af eventuelle nye telte, efterhånden som de første går til.

  Bestyrelsen er opmærksom på opbevaringsproblemet, men håber, at der kan findes 3 beboere, som har plads til at opbevare et telt hver.

  Bestyrelsen

_____________________________________________

 

Hvis nogen skulle have kommentarer til de 2 forslag herover, kan de skrive dem i feltet herunder, hvor man også kan fremsætte helt andre forslag.

De venligste hilsner

Carl-Otto Toudal

 
 

Dette indlæg blev udgivet i Forslag. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Forslag savnes

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.