Referat af bestyrelsesmøde 05.04.2014

 

Tilstedeværende: Steffen Damgaard, Bent Schiøtt Hansen, Peder Andreasen og Carl-Otto Toudal.

  1. Antoinettevej. Bestyrelsen foretager sig ikke umiddelbart yderligere i sagen, idet Naturstyrelsen har formalia i orden. Hvis vi i løbet af foråret og sommeren oplever, at der sker for lidt for at forskønne parkeringspladsen, kan det blive aktuelt med en ny kontakt til Naturstyrelsen.

  2. Legepladsen. Bestyrelsen vil opfordre børnefamilierne til at danne en arbejdsgruppe, som kan komme med gode forslag til Morten Bach Jørgensen om indretningen af legepladsen. Formanden kontakter Kristian Pihl, Lærkevej 9, om sagen.

  3. Fibernet og TV. De af jer, der har haft Waoo TV med TV-boks og nu mere eller mindre frivilligt er blevet en del af en Stofa-løsning med TV-boks, oplever måske/sandsynligvis problemer med programmerne. Stofa kan være meget svære at komme i kontakt med, så prøv derfor som det første at forbinde jeres TV-boks og fiber-boks med både et netværkskabel og et coaxial kabel (alm. antennekabel). Viasat kanalerne sendes nemlig ud gennem sidstnævnte kabeltype.

  4. Telte. Bestyrelsen besluttede, at teltene (også et nyt telt, når det engang bliver indkøbt) indtil videre kan lånes gratis af foreningens beboere. Alt efter omfanget af brugen af teltene vil bestyrelsen på et senere tidspunkt vurdere, om der evt. skal betales et lille beløb i leje af teltene – med henblik på opsparing til indkøb af nye telte, når de nuværende er slidt ned.

  5. Udhængsskabet. Om kort tid vil vi hænge lidt oplysning om husenes historie ud i skabet.

  6. Loppemarked. En del beboere har givet udtryk for, at der også i år er behov for at gennemføre et loppemarked. Dato og tid kommer senere.

  7. Vejen. Bestyrelsen retter på ny henvendelse til kommunen vedrørende specielt fliser og opmaling af ”BØRN” på vejbanen ved indkørslen til Lærkevej

  8. Lyskryds ved Ringvejen/Haslevej. Bestyrelsen afventer, hvad der sker. Formanden kontakter vejmyndigheden for at høre nærmere om planerne.


 
 

Dette indlæg blev udgivet i Fra bestyrelsen. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.