Sommerarrangementer 2020

Kære alle
På sit møde i går aftes (10. juni) besluttede foreningens bestyrelse, at der intet er til hinder for at gennemføre vores forskellige arrangementer hen over sommeren – så længe vi overholder de retningslinjer, som regering og myndigheder har afstukket, og naturligvis tager de hensyn, der nu er nødvendige, for at undgå smittespredning.
Arrangementerne har vi placeret således:
Udflugten til Skovly bliver søndag d. 21. juni kl 15. Cykelturen burde næppe give anledning til betænkeligheder, da det nok skulle være muligt at holde en passende afstand mellem deltagerne undervejs, men ellers kan man jo vælge at komme til Skovly på anden vis. På Skovly skulle det være muligt at sidde med den lidt større afstand, der er nødvendig, ligesom vi går ud fra, at serveringen vil foregå efter myndighedernes forskrifter. Vi ved godt, der er lidt kort frist, men da det er et “gennemtestet” arrangement, burde det ikke være et problem. Vibeke (L7) er tovholder og kontakter Skovly samt sørger for invitation.
Sankthansaften giver sig selv tirsdag d. 23. juni. Det er Vibeke (L7) og Henriette (L15), der er tovholdere for dette arrangement. Bestyrelsen regner med, at de kommer med et lille udspil omkring tidspunktet for, hvornår man samles på stranden, og om hvornår der evt. skal kreeres en heks til bålet osv., osv.
Vejfesten har vi fastsat til lørdag d. 15. august. Det er Karen (L4) og Jeanette (L13), der er tovholdere på dette arrangement, og de vil senere komme med en invitation. Bestyrelsen mener, at vi udmærket kan grille som sædvanlig, men vi regner med, at tanken om et fælles salat- og kagebord må opgives i år, ligesom det fælles slik- og chipsfad og lignende ikke vil forekomme. Det vil sige, at man hver især må tage det med, man ønsker at indtage. Der kan også blive lidt problemer med bordopstillingen, hvor der i hvert fald skal være en vis afstand mellem familierne. Men mere om det, når vi nærmer os – der kan jo komme nye retningslinjer i løbet af både juli og begyndelsen af august!
Generalforsamlingen bliver søndag d. 16. august kl. 10: 30. Formanden indkalder.
Loppemarkedet kunne måske gennemføres i løbet af august eller starten af september. Det er Vivian (B7) og Berit (F5), der er tovholdere på dette arrangement.
Økonomi.
  • Udflugten til Skovly betales sædvanen tro af foreningen.
  • Sankthansaften er udgiftsneutral for foreningen.
  • Vejfesten plejer at have udgifter for omkring 7-800 kroner, som dækkes af deltagerbetalingen på 50 kroner pr. deltagende husstand. Bestyrelsen har dog besluttet, at foreningen sponserer i år.
  • Tidligere i år har foreningen sponseret et fastelavnsarrangement på legepladsen.
Alt dette betyder, at foreningen i år sandsynligvis vil få et driftsunderskud. Derfor vil bestyrelsen på generalforsamlingen i august fremsætte et forslag til, i hvilket omfang foreningen fremover vil sponsere eller give tilskud til de forskellige aktiviteter, og i hvilket omfang deltagerne selv skal betale.
De bedste hilsner fra bestyrelsen
Karen (L4), Steffen (B7), Kristian (L9), Bent (L19) og Carl-Otto (L13)
Total Page Visits: 44
Total Website Visits: 1141233
Dette indlæg blev udgivet i Fra bestyrelsen. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.